Kirjaimellisesti tikahdun tietoon.
Kiitos sosiaalisen median, ei näitä uutisia tule enää päivitettyä kun tuntuu siltä, että eilisen uutiset ovat vanhoja jo samana iltana. Ja suinkaan kaikki eivät notku päivät pääskytysten FB:ssa, kuten en minäkään, mutta kyllä se on auki tuossa sivussa turhan usein joten tietotulva on valtava.

Täytyy miettiä että josko sittenkin palaisi aikaan entiseen = eFb.

Näyttelyitä on kierretty enemmän kuin piti ja pieni (tai oikeasti suuri) uupumus on iskenyt. Tästä samaisesta syystä juurikin keväällä päätin pitää taukoa näyttelyistä, ja kas, tässä sitä nyt ollaan; takki tyhjänä jo heinäkuun puolessa välissä

Mutta tämä koskee vain näyttelyitä, sillä koirarintamalla noin yleisesti ottaen meillä pyyhkii hyvin. Kasvattimme ovat terveitä koiria jotka tuovat omistajilleen hyvää mieltä ja palvelevat tarkoitustaan seurakoirina. Ja kun siihen lisätään vielä menestys näyttelykehissä ja hyvät tulokset luonnetesteissä niin ei voi muuta kuin olla kiitollinen.
 
Olen tunnetusti mustavalkoinen henkilö, myös koirankasvatuksessa, joten kompromissi ei ole toinen nimeni. Tämä tietty tekee jalostusvalintojen keskellä elämän  hieman  hankalaksi, mutta kuka on sanonut että koirankasvatuksen pitäisi olla helppoa?!  En tingi luonteista, muista seikoista voin tinkiä ja kuulkaa kyllä on hienoa kun saa esittää kehässä omia kasvattejaan ja olla niistä ylpeä kun ne kantavat itsensä omin voimin. Tervehermoisen koiran voi hyvillä mielin jättää hoitoon, antaa mukaan reisuun ja sellaista voi kuka tahansa esittää näyttelykehässä.

Kuvia kesän näyttelyistä löytyy Picasa galleriasta

 
Thank for FB it seems that today’s new are old by tomorrow, since everyone updates their status after each show and happening. And those, lucky ones, who still lives time before FB are  coming here to read the coastal News  to just notice old news and nothing happens. I must seriously decide either to continue with FB or quit it totally. That is the question to be asked, in deed.
 
Our breeding has done so well in this season, for both breeds. With Dals we have new generation and after some very dry year it seems that we’re back to biz. Still need to work with temperaments, the most important thing.
About our cairns: things are so fine!! Thanks to all wonderful dog owner’s and specially co-owners to our breeding. We have lot of young stock for both showing and breeding. And as well as with Dals, I do not compromise, the type and temperament is everything.

Show photos as well as some misc.. holiday photos is in Picasa Gallery  , please take a look!

C.Hans Hundegger & Nappis

We did well in World Dog Show, Denmark
Dalmatians:
Jagazza VG in Open Class
Kirsikkaleivos EXCL in Junior Class
Cairns:
Investment  EXCL Int Class 3rd
Can You Wish ECXL in Open Class

July 11, Karis Nat Show
Dals
 C.Jagazza VG
 Cairns:
C.Investment BD-4th
Kyleakin American Idol BB- 4th

July 17-18 Mäntsälä Nat
Dals:
C. Kanelikorppu VG
C. Is Back to Biz EXCL 3rd
Cairns:
C. Hans Hundegger BD2 res-CAC
C.Herra Huu VG 3rd

July 17. Estonia, Pärnu Int
C.Can You Wish BOS CACIB
C.Investment BD2nd res-CACIB