K-ja J-cairnpennuista lähes kaikki ovat käyneet pentutrimmissä ja kaikilla kaikki hyvin. J-pojille ei ole tullut vieläkään  palleja, mutta ne ovat muuten niin suurella egolla varustettuja;  so who need the balls ;-)  sen sijaan  K-pojilla on pallit kaikilla ja korvat pystyssä koko jengillä.

Coastal cairn – tyylikäs sisustuselementti- Coastal Cairns- designed for good living :-)

 

Sijoitusnarttumme ”Mimma”  tuli valioksi Mynämäellä  ja pari viikkoa myöhemmin. Tallinnassa irtosi Eestin valion & Eestin voittaja-10 tittelit sekä ROP ja RYP-2 ruusukkeet. Kiitos Heidille Mimman hyvästä hoidosta.

Rottrivers’ Lady and the Tramp

16.5. Mynämäki National Show BOB, CAC judged by Tanya Ahlman-Stockmari, handled by Bosse

5.6.. Tallinn. Estonian Winner Int Show BOB, CACIB, CAC, Estonian Winner  breed judged by Lui Pinto Texeira, group by Rade Dakich /Serbia, handled by me.

Nuoriso-osastolla ovat kunnostautuneet kasvattimme ”Ivar” ja ”Kaneli, sekä jenkkivahvistus  Linda, kaikilla menestyksekäs näyttelyura edessä, mikäli arvosteluja on uskominen.  Laitahyökkääjä Fargo kasvattaa turkkia ja tulee näytille heinäkuussa. Ohessa kuva kaikille utelijaille.

Our youngsters have started their show season very well, several Excellent among some res. CAC, we are very proud of Coastal  Investment and  Coastal Kanelikorppu and of course the Kyleakin cousins, photo of both sweetie-pies here.


 

 

 

 Iivari ja emänsä Taika edustavat  Coastal cairneja ja Lilli dalmiksia Tanskan maailmanäyttelyssä Herningissä 25.6. Vietämme koko viikon ”kesämökissä” Atlantin rannalla, lasten ja kanukkiystäviemme kanssa. Eli hieman erilainen juhannus tiedossa.

Alla olevan kuvan piti koristaa koiraperäkärryämme, mutta nyt se koristaa vain tätä blogia ;-)

Our next challenge will be in the WDS Herning, Denmark, will meet all you there on Friday in rings M6 and M8 (Cairns) and O 49-50 (Dalmatians)!!!


Kuvassa/in photo: Coastal jagazza & Coastal Cairny Man, leyout by Jetta

Hyvää Juhannusta kaikille jo näin etukäteen!!!!