Rouvat Stodolka ja Skalin ovat jälleen keksineet kaikenlaista kivaa ja käytännön touteutuksesta vastaavat tietysti perheen päät. Hee, Bosse ja Mario ovat aina yhtä iloisia kun saavat matkustella ympäri europpaa iloisen dalmatiankoira-asian tiimoilta :-)

When mrs Stodolka and Skalin gets these great ideas about Dalmatians, it will their husbands who takes care of actually action. And what can be more relaxing way to use few day offs than traveling around the Continent to swap puppies...all credits to Mario and Bosse

Eli viime viikolla kävi Mario Stodolka noutamassa kolmen K:n koplan Saksaan. Stodolkat (Abasko kennel) ovat luottoystäviämme ja koska Suomen markkinat näyttely – ja jalostuskoirille ovat hyvin marginaaliset, teimme päätöksen viedä yhteistyömme uudelle osa-alueelle eli tarjota pentuja suuremmalle ostajakunnalle, saksalaiselle dalmisväelle. Yksi pennuista jää Abaskolle,  kaksi myydään/sijoitetaan, ja jossain vaiheessa meille tulee sieltä takaisin päin pentu. Näin siis globalisaatio ja vaihtotalous ovat tulleet myös koirankasvatukseen

Three pups from K-litter have left to Abasko Dalmatians, Germany. Our collaboration with Stodolka family has been so successful that when they offered a helping hand with puppy selling, we did not hesitate. Coastal Komentajakapteeni, Kampawiineri ja Kirsikkaleivos; hopefully in the future this trio will leave their pawprints to German Dalmatian population with positive effect.

 
Kotona on vielä kaksi pentua Kookoskakku ”Coco” ja Kulkurinvalssi ”Calle”, joista narttu on myytävänä.
 
 
2 pups still here, Coco is for sale and Calle will remain, although he will be too dark for top show dog, nevertheless we think him more for stud in future.
 
Minulla on alkanut vihdoin kesäloma ja torstaiaamuna koneen nokka kohti Wien’a ja Bratislavaa, yhdistetty koiranäyttely- ja perheloma edessä, ihanaa!
Nappiksella ja minulla on kaksi koiraa esitettävänä ja Bossella lähes 300 arvosteltavana, ja vaikka MV/EUV-näytelmiä on jo jokunen käyty, niin kyllä WDS on aina WDS!!
Tosin tällä kertaa koiranäyttelystä voiton vie Bratislavan Kansallisteatteri jossa on niin laaja ja korkeatasoinen tarjonta (ja liput naurettavan halpoja), että meidän ”tyttökerhon” voi bongata sieltä varmasti joka ilta
 
 
On Thursday we’ll off to Wienna and Bratislava for the WDS-09 as well as for the family holiday. Natalie and I have two dogs to show and Bo has nearly 300 to judge, very exciting!! But above all “doggish” activities will be the Slovakian National Theatre; so many performances to watch and to enjoy can hardly wait!!
 
  
Näyttelykuulumisia: Paraisten ryhmiksessä Coastal Inkasso PN-2 vara-sert (mistä näitä varasertejä oiken satelee?!). 9kk Inkku siis nyt ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä ja avaus oli erittäin onnistunut. Tuomarina Marja Salminen.
SHOW NEWS: on Sept 20th at Parainen Show, Coastal Inaksso started her show career in Junior Class, 2nd Best Bitch wit res.CAC by Marja Salminen.
Coastal Inkasso 9months