2072982.jpgTämä pieni sulosilmä on nimeltään Herra Huu; olen aina halunnut antaa pennulle nimeksi tämän ja vasta nyt syntyi pentu joka näyttää herra Huulta J HH:n sisarukset Hjördis, Hans Hundegger, H'akkurat sekä Hottriwer täyttivät tänään kolme viikkoa. Synttäreiden kunniaksi tarjoiltiin Canex-pasta-ateria, joka ei saanut kovinkaan innokasta vastaanottoa, vaikka kuinka kerroin että siitä tulee "madottoman hyvä olo"! Pennut ovat muuttaneet olohuoneeseen jotta ne tottuisivat kodin ääniin ja muut koiramme pääsevät nuuhkimaan niitä; toistaiseksi kuitenkin pentuaidan välityksellä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Onko hiipivän lama-ahdistuksen vaikutusta vai mitä, mutta näistä pennuista on neljä (4) täysin varaamatta…. eli kaikki pojat ovat vailla omaa kotia, yhden uroksen haluaisimme sijoittaa osaomistukseen, joten sellainenkin koti pitäisi jostain löytää.

 

Ei tässä muuten hätiä mitiä, mutta kun juuri kuulin iloisen uutisen sijoitusnarttumme Taikan raskauden tilasta, eli lisää pentuja on tulossa joulukuun puolivälissä. Tuosta tulevasta I-pentueesta on toki useampikin pentuvaraus, mutta vain nartuista (aivan kuin oli H-pentueestakin) ja itsekin olemme narttua tilailleet. Mutta päivänselvää on että uroksia sieltä kuitenkin syntyy...Meillä siis vietetään joulua pentulaatikon ympärillä; mikä ei ole huono vaihtoehto lainkaan. Onpa hyvä syy pysyä kotona höyryävien lihapatojen äärellä J  

 

2072998.jpgNatalie ja "Tjockis"